Doorbot maakt het mogelijk videobeelden van je deurbel naar je smartphone te streamen.

De digitalisering van ons huis dendert door. Wekelijks komen er nieuwe gadgets uit de je huis connected maken. Zo schreven wij eerder al over de door wifi aangestuurde verlichting van Philips Hue en het connected deurslot Lockitron. Op die laatste komt nu een welkome aanvulling; de connected deurbel.

Doorbot maakt het mogelijk om op je smartphone te bekijken wie of wat er voor je deur staat. Makkelijk voor als je thuis bent, maar nog handiger als iemand voor een gesloten deur komt te staan. Je kunt je onverwachte gast dan te woord staan en vertellen even te wachten of later terug te komen. De Doorbot streamt het beeld en geluid via je WiFi-signaal naar je smartphone. Waar ter wereld je ook bent.

Doorbot0002

Net als veel andere gadgets koop je de Doorbot via een crowdsourcingplatform. De Doorbot komt in één versie en kost 189 dollar, maar voor 339 dollar wordt het pas echt interessant. Dan koop je een Doorbot in combinatie met een Lockitron. Zo kun je niet alleen bekijken wie er voor de deur staat, maar diegene ook nog binnenlaten.

FacebookTwitterPinterest