Dat de kantoren van Google een extreem design hebben mag inmiddels bekend zijn, maar hun nieuwe thuishaven in Tel Aviv slaat alles.

De tijd dat Google koos voor simplistisch design lijkt over. Het kantoor in Tel Aviv omvat acht verdiepingen die stuk voor stuk ingericht zijn volgens de gekste thema’s. Denk daarbij aan thema’s als het bos, een strandhuis of onderwaterwereld. “Comfort, interaction and sustainability” zijn de eisen voor elke kamer. Van restaurant tot badkamer. Restaurants zijn er overigens genoeg. De werknemers die hier inchecken hebben de keuze uit drie a la carte restaurants en evenveel lunchruimtes. Uiteraard voorziet het gebouw ook in een sportschool, een zwembad en een glijbaan.

Google Tel Aviv0003 Google Tel Aviv0004 Google Tel Aviv0005 Google Tel Aviv0006 Google Tel Aviv0007 Google Tel Aviv0008 Google Tel Aviv0009 Google Tel Aviv0010 Google Tel Aviv0011

 

FacebookTwitterPinterest