Dé interieurtrend van dit moment is een tafel op schragen.

Het voordeel van schragen is dat er eindeloos mee valt te variëren en de tafel dus precies naar jouw smaak kan worden samengesteld. Ook is een tafel op schragen eenvoudig uit elkaar te halen, dus je bergt ‘m zo weer op! Hieronder vind je een aantal leuke schragen-ideeën:

Industriële schragen

De industriële look is op dit moment een absolute trend en creëer je eenvoudig met metalen schragen. Gecombineerd met een houten tafelblad geef je het geheel toch een warme uitstraling. Deze combinatie doet het vooral erg goed bij de keukentafel.   

Keukentafel op schragen by Dawntime.nl

Bureau met opbergers

Schragen zijn ook ideaal als extra opbergplek. Je zet er bijvoorbeeld, zoals bij deze bureaus, leuke opbergboxen of een stapel boeken op. Bij bureaus zien we vooral houten schragen. Maar zoals al gezegd: welk materiaal je kiest, is helemaal aan jou!

Bureau op schragen by Dawntime.nlBureau op schragen by Dawntime.nl

Oneindig lange tafel

Met schragen bepaal je zelf eenvoudig de hoogte van de tafel, maar ook de lengte heb je in eigen hand. Wat dacht je van een meterslange tafel?! Laat een groot stuk hout op maat maken en plaats er schragen onder. Klaar is je XL-tafel voor een gezellige avond met al je vrienden en familie!

XL tafel op schragen by Dawntime.nl

Deurtafel   

Met behulp van schragen kun je van bijna alles een tafel maken! Dus wil je écht een aparte tafel? Gebruik dan een deur als tafelblad en zet er schragen onder. Zeker weten dat jij een unieke tafel hebt die niemand anders heeft!

Deurtafel op schragen by Dawntime.nl

FacebookTwitterPinterest