Met hun WiFi-wagons en apps laat de Nederlandse Spoorwegen duidelijk zien een moderne organisatie te willen zijn. Na een design update is nu ook het hoofdkwartier helemaal van deze tijd.

Het hoofdkantoor van de NS was tot voorheen ouderwets, saai en zeker geen plek waar het nieuwe werken al ingeburgerd was. Tijd voor vernieuwing dus, maar wie wil er verhuizen als je een vijftien verdiepingen tellend kantoor hebt naast het drukste treinstation van Nederland? Daarom heeft het bestuur van de NS gekozen om het interieur een update te geven. En hoe! Het bureau NL Architects stripte de volledige inrichting en creëerde een hypermodern, minimalistisch en opgeruimde workspace.

NS-Redesign-14 NS-Redesign-13 NS-Redesign-12 NS-Redesign-11 NS-Redesign-10 NS-Redesign-9 NS-Redesign-8 NS-Redesign-7 NS-Redesign-4 NS-Redesign-3 NS-Redesign-2 NS-Redesign-1

Via Versheid.com

FacebookTwitterPinterest