Een tatoeage shop voor objecten, zo beschrijft Uncover Lab zichzelf. Het initiatief begon online met het aanbieden van customized Macbook covers. Weg met de Apple, maar een personal touch geven aan de uitsnede van je laptop. Inmiddels personalized Uncover Lab graag alles om van massaproducten persoonlijke items te maken. Daag de laser uit om van je leren iPhone pouch, houten zonnebril, saaie Moleskine of plastic iPad cover een uniek item te maken.

uncover-lab-amsterdam

Pop-Up Store Zeedijk
De komende 3 maanden heeft Uncover Lab een pop-up store op de Zeedijk. De perfecte manier om te laten zien wat voor bijzonders Uncover kan en doet. De laser in de pop-up store kan ter plekke items customizen, klaar terwijl je wacht. Ook in de shop kun je items kopen, zoals de Woodify zonnebrilen en meteen een persoonlijk tintje geven. Van initialen tot een logo of tekening, bijna alles is mogelijk.Voor een customized Macbook kun je een afspraak maken en je ontwerpvoorstel inleveren, wat in een stofvrij laboratorium op je Mac wordt uitgevoerd.
Ook organiseren ze workshops en evenementen, via de Uncover Lab Facebook pagina blijf je op de hoogte!

Adres en openingstijden
Zeedijk 80
Open vanaf 15.00 – 21.30u

uncover-moleskine

uncover-woodify

uncover-laser

uncover-lab-zeedijk

uncover-iphone

uncover-amsterdam-iphone

uncover-woodify

uncover

FacebookTwitterPinterest