Mannen en winkelen zijn geen standaard combinatie, de meeste mannen gaan eens in de zoveel tijd een nieuwe garderobe shoppen of worden meegesleept door moeder of vriendin. Toch zijn er steeds meer winkels voor mannen die er een leuke experience van maken DIV. Herenkabinet in Oost is er zo 1.

div herenkabinet

Interieur & invloeden
Eigenaar Gladwyn Veugelink opende in oktober 2012 de deuren van DIV., wat staat voor, hoe kan het ook anders, Divers. Dat vat het herenkabinet ook het beste samen: het is een plek met een divers aanbod, geïnspireerd op diverse invloeden. Zo herkennen zeilliefhebbers vast de knopen in de touwen en bevestigingsmechanismen van lampen en kledingrekken. Het interieur is zelf ontworpen en bijna alles is zelf gemaakt of custom made voor de winkel.

Casual fun
De collectie heeft een groot aanbod bekende en onbekendere merken. Veel merken die iets te maken hebben met sport en buiten zijn, alles met een fun twist. Converse, Fjallraven, Carhartt, Vans en Reef zijn wat bekende merken, KOMONO, Kings of Indigo en IKKU zeggen je misschien niets maar zijn zeker de moeite waard! DIV. heeft naast kleding ook een uitgebreid assortiment schoenen, zonnebrillen, Zwitserse zakmessen, Zweedse rugtassen en andere herenaccessoires. D.I.V is niet alleen een winkel, het is een platform voor verschillende stijlen. Een herenkabinet. Voor nieuwe items, merken en nieuws volg je DIV. op Facebook of Twitter.

div-winkel

DIV.
Javastraat 8 | 1094 HG Amsterdam
020 6944084 | welcome@divamsterdam.com

Openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 18:30
Zaterdag: 10:00- 18:00

FacebookTwitterPinterest