Liefhebbers van documentaires hoeven niet te wachten tot op 20 november de Amsterdamse bioscopen zich openen voor IDFA. Documentaires kijk je deze nazomer gewoon in de openlucht bij Rosa & Rita.

Ken je Rosa en Rita nog niet? Dan is het tijd om kennis te maken met dit bijzondere restaurant in een loods op het voormalige Stork-terrein. Ja, daar bij Roest ja. Bij Rosa & Rita kun je terecht voor een pizza, een  entrecote met frites of haricot verts, salades of een borrel. Het eten is er simpel, het terras is er groot. Het grote terras en industriële sfeer maken het de perfecte plek voor het vertonen van documentaires in de openlucht.

Rosa-en-Rita

Vanaf dinsdag 3 tot woensdag 25 september worden er op dinsdag en woensdag documentaires op groot scherm vertoond. De entree is gratis en de films starten om 21.00 uur. Zie de website van Rosa en Rita voor de programmering. Hou ook hun facebookpagina in de gaten voor eventuele last minute afgelastingen.

FacebookTwitterPinterest