Slapend rijk worden is zo jaren negentig. Rijk worden doe je vanaf nu gewoon op de fiets. Dan blijf je nog fit ook. Met de App Ring Ring krijg je een beloning voor elke kilometer die je fietst.

Eerlijk is eerlijk, rijk zul je er niet van worden. Leuk is het wel. Ring Ring is een Amsterdams initiatief om haar inwoners er van te overtuigen dat de fiets het juiste vervoersmiddel is voor kleine afstanden. Hoewel Nederland een fietsland is, pakt nog steeds de helft van de Nederlanders de auto voor afstanden kleiner dan 7,5 kilometer.

De Ring Ring App houdt bij hoeveel kilometers je fiets. Voor elke 100 kilometer krijg je een beloning van een lokale ondernemer. Geen grote merken dus, maar originele winkels die het omfietsen waard zijn. Denk aan een dag flexwerken, een gratis les stand-up paddling of korting bij Biolicious.

De app Ring Ring is te downloaden voor iPhone en Android.

Via Numrush.nl

FacebookTwitterPinterest