Staand werken zou gezond moeten zijn. Maar de hele dag? Mij niet gezien. Dit bureau is dan een uitkomst. Het past zijn hoogte automatisch aan en dwingt je om soms staand en soms zittend te werkend.

De Stir Kinetic Desk bevat een mini-computer met bijbehorende sensoren om te bepalen of je staat of zit. Aan de hand van je werkschema past het bureau zijn hoogte aan. Elk uur stijgt of daalt het werkblad een paar centimeter. Zo voorkom je dat je urenlang in dezelfde houding zit. Je kunt de hoogte ook zelf bepalen. Met een dubbele tap op het bureaublad dwing je het bureau in zijn standaard- of stamodus.

Volgens de makers is de Stir Kinetic Desk het enige bureau waarmee je calorieën kan verbranden terwijl je werkt. Om dat te bewijzen bevat de minicomputer een calorieteller die ook uit te lezen is via de bijbehorende app.

Stir Kinetic Desk

FacebookTwitterPinterest