Wij Amsterdammers houden wel van een sterk verhaal. Daarom is onze stad ook het perfecte decor voor het Internationaal Storyteller Festival Amsterdam. Het festival begon al op zaterdag 2 november, maar vanavond, morgen en zondag staan de mooiste verhalen op het programma.

Tijdens het festival worden op verschillende plekken verhalen verteld door bekende en minder bekende vertellers. Sommige verhalen passen beter in een theaterzaal, andere verhalen verdienen het om in een traditionele  Mongoolse yurt ten gehore gebracht te worden. Het festival wordt afgesloten met een verhalendiner. Hierbij schuiven vertellers en luisteraars bij elkaar en worden de laatste verhalen verteld. Een unieke ervaring op een unieke plek.

Er zijn zowel losse kaarten per verhaal als combikaarten voor meerdere dagen te koop. Er zijn zowel verhalen voor kinderen als voor volwassenen. Extra bijzonder is Storytrail Amsterdam. Een stadswandeling vol verhalen over de magie van Amsterdam.

Kaarten voor het Internationaal Storytelling Festival Amsterdam zijn te koop via de website.

FacebookTwitterPinterest