Wie dacht dat Philips van plan was slechts een klein aantal lampen te voorzien van hun Hue-techniek heeft het mis. Philips innoveert er op los. Na de eerste peertjes en de Lightstrips en Bloom komt Philips nu met inbouwspots, zogenaamde BR30 en GU10-lampen. De komst van deze (inbouw)spots is nog niet aangekondigd maar ze zijn al wel in de Amsterdamse Apple Store te verkrijgen.

1289161-philips-hue-gu10

De Philips Hue-verlichting is te bedienen met een smartphone of tablet en beschikt over alle kleuren van de regenboog. Met de verschillende beschikbare apps is het mogelijk om complexe lichtplannen te maken. De meest gebruikte functie is echter de mogelijkheid om met één knop alle verlichting uit te schakelen.

De inbouwspots worden net als de peertjes zowel los als in een pakket verkocht. Een losse spot kost 60 euro. Een pakket inclusief de benodigde bridge kost 200 euro.

 

FacebookTwitterPinterest