Scheur jij ook altijd bladzijdes met inspiratie uit tijdschriften of schrijf jij je creatieve ideeën graag op? Verzamel dan alles op een inspiratiemuur boven je werkplek!

Een werkplek moet voor mij inspirerend zijn. Een inspiratiemuur boven de werkplek, waar je al je creatieve ingevingen kwijt kunt en later weer kunt gebruiken, werkt bij mij dan ook ontzettend goed. In dit artikel vind je drie manieren hoe je een inspiratiemuur kunt maken.

 

Krijtmuur

Barst jij zelf van een heleboel creatieve ideeën en schrijf je die graag ergens op? Doe dit dan op een krijtmuur boven je bureau. Schilder met wat krijtverf een vlak op de muur waarop je met krijt kunt schrijven en je vergeet nooit meer je ideeën.

2. Werkplek krijtbord 3. Werkplek krijtbord

Clipboard

Schrijf je liever op papier en verzamel je ook graag inspiratie uit tijdschriften? Maak dan gebruik van clipboards aan de muur. Dit is ook heel geschikt wanneer je inspiratie verzameld voor verschillende projecten: ieder clipboard reserveer je voor één bepaald project. Kom je later weer iets tegen, dan voeg je het er eenvoudig bij.

4. Clipboard werkplek5. Clipboard werkplek

Masking tape

Een inspiratiemuur maak je ook eenvoudig met behulp van masking tape. Alle inspiratie die je hebt verzameld plak je met de tape vast aan de muur. Doe dit lekker kriskras door elkaar of juist geordend en netjes; net wat het beste bij jou past!

6. Masking tape werkplek7. Masking tape werkplek

FacebookTwitterPinterest