Wat staat er op jouw programma dit weekend? Nog niets? Of te weinig? Lees dan onze weekender! Dit weekend vol met pop-ups en ander originele manieren om aan je decembercadeaus te komen.

Antipakjesavond Matinee

Restaurant Fifteen staat zondag in het teken van handmade food tijdens de Antipakjesavond Matinee. Reken op tientallen kraampjes met de lekkerste producten van de beste thuiskoks.

De Winter Winkel

We schreven al eerder over de Etsy-winkel aan de Haarlemmerstraat. Deze is nog maar tot zondag open. Twintig populaire Etsy-verkopers verkopen hun handmade products.

Funky Sinterklaas Market

De Sunday Market op het Westergasterrein staat deze zondag in het teken van Sinterklaas. Ben je dit jaar opzoek naar een origineel cadeau? Dan moet je hier zijn.

Amsterdam Art Weekend

Dit weekend openen er op verschillende plekken in de stad exposities van bekende en minder bekende kunstenaars. Zie het programma voor meer info.

Venkel

Venkel is de nieuwe saladebar in de Pijp. Na SLA is dit de tweede saladebar in Zuid. Een hype of een blijvertje? Ik hoop op het laatste!

Eten op Marie Heinekenplein

Het Marie Heinekenplein heeft een upgrade gekregen. Hier opende onlangs namelijk The Dutch Co en het Italiaanse restaurant Parma.

Deel je jouw tips in de reacties?

FacebookTwitterPinterest