Met de feestdagen voor de deur schieten de pop-up stores als paddestoelen uit de grond.  Ook de vertrouwde hotspots pakken dit weekend uit en staan in het teken van de kerst. Ik zet in deze Dawntime Weekender de hoogtepunten van het weekend weer voor je op een rij.

Pop-up Warehouse Sportsworld

Sportsworld Amsterdam is gevestigd in een oude melkfabriek die dit weekend omgebouwd zal worden tot waar Kerst-walhalla. Tot de nok toe gevuld met producten van de lokale ondernemers uit Amsterdam-Oost. Voor de kerstshoppers is het Pop-up Warehouse Sportsworld een one-stop-hit.

Pop-In Cafe by Stylingredients

Op de bovenste etage van het Grote Avontuur opent dit weekend een Pop-In Cafe uit de koker van Stylingredients. Verwacht een combinatie van concept, design, styling en fotografie. De Haarlemmerstraat is echt op haar best deze dagen!

Julius Bar & Grill

Als IQ Creative een nieuw restaurant opent ga ik op het puntje van mijn stoel zitten. Mijn nieuwsgierigheid werd nog groter toen bleek dat de mannen achter o.a. Nevy en Mazzo een samenwerking zijn aangegaan met Julius Jaspers. Alle lovende woorden die er al over dit restaurant geschreven zijn kloppen. Dit is een must visit. Verwacht in Julius Bar & Grill mannelijk eten in een stoer decor.

ESSEN

Wat is de perfecte invulling van jouw vrijdagmiddag en avond? Iets met lekker eten, een koud biertje of een goede wijn en lekkere dansbare muziek? Dan moet je naar ESSEN in Het Sierraad. Vrijdagavond van 19.00 uur tot diep in de nacht. Samen met Edelwise de leukste VRIJMIBO van de stad.

Funky XMAS Market Westergasfabriek

De Sunday Market op het Westergasterrein staat deze zondag in het teken van Kerst. Zoek je een origineel cadeau? Dan moet je hier zijn.

Pure Markt Beatrixpark

Food, food en nog eens food. Daar draait de Pure Markt in het Beatrixpark om. Zorg dat je honger hebt, want er zijn meer dan 100 kraampjes!

Amsterdam Light Festival

Niet op één plek, maar door heel de stad zijn de kunstwerken en lichtobjecten van het Amsterdam Light Festival te zien.  Maak een wandeling, neem de boot of bezoek één van de gerelateerde tentoonstellingen.

Winter Camp Pop-Up Store @ Hotel Droog

In de Staalstraat gebeurt deze maand iets bijzonders. Daar hebben Hotel Droog en Weltevree een Winter Camp Pop-Up Store geopend vol met stoere producten om de winter door te komen.

FacebookTwitterPinterest