December staat in het teken van de feestdagen. Deze feestdagen vieren we zoveel mogelijk met familie en vrienden. Samen eten, borrelen, verhalen vertellen, lachen, knuffelen, spelen en  muziek maken.

De mensen om je heen vormen de basis van het geluk en de omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. Onderstaand een aantal tips om ‘het samen zijn’ nog fijner te maken:

Is je huis groot genoeg? Kies dan voor een comfortabele familiebank om samen te nestelen. Kruip lekker tegen elkaar aan, lees mooie verhalen of kijk samen een film. De bank in de coverfoto is verkrijgbaar bij IKEA.

1
Een sfeervol gedekte tafel nodigt uit te gaan zitten. Samen rond de tafel genieten van elkaar, het eten en het drinken. Verspreid ook mooie schalen door je huis met lekkere dingen om met elkaar te delen.

2
Met de decemberkou geeft een buitenhaard veel warmte en gezelligheid. Terwijl de kinderen elkaar bekogelen met sneeuw kunnen volwassenen zich opwarmen aan het vuur. Ontsteek ook een aantal (Zweedse) fakkels, open een fles goede wijn en laat de sterke verhalen maar komen! Lees ook ons artikel over binnenhaarden!

www.weltevree.nl
Heb je niet alleen een groot huis, maar ook een grote tuin? Dan kunnen we het niet laten deze DutchTube van Weltevree aan te raden. De foto zegt toch genoeg? De producten van Weltevree zijn deze decembermaand te koop bij Hotel Droog.

Fotocredits: 1) Ikea 2) VTWonen 3) Byzenz 4 en 6) Weltevree.nl 5) 4Yourliving.nl

FacebookTwitterPinterest