Wil je al een tijdje de keuken opknappen met een likje verf? Bekijk dan hier welke kleuren op dit moment de trend zijn. Ga je voor wit, zwart of juist een kleurtje?

Clean witte keukens

Witte interieurs zijn al een tijdje populair. Niet zo gek dat een geheel witte keuken dan ook een absolute trend is. Ga in dit geval voor spierwit én volledig wit: van de keukenkastjes tot het tafelblad en alle meubels en accessoires in de keuken. Eventueel speel je met wat accenten, zoals zwarte elementen.

2. Witte keuken 3. Witte keuken

Moderne zwarte keukens

Als tegenhanger op de geheel witte keuken is de zwarte keuken de laatste tijd ook in opkomst. Voor kleine ruimtes iets minder geschikt dan wit, maar wanneer je het combineert met een witte muur en een witte vloer kan het juist ook heel strak en ruimtelijk ogen. Wanneer je in de keuken een groot raam hebt waar veel licht doorheen komt, is het helemaal geen enkel probleem. Wat mij betreft een absolute topper!

5. Zwarte keuken 4. Zwarte keuken

Blauw groene keukens

Natuurlijk zien we ook naast wit en zwart ook bepaalde kleuren die populair zijn voor in de keuken. Met name blauw-groene keukens doen het goed. Ga voor een lekker fel kleurtje of combineer twee (minder felle) kleuren met elkaar.

6. Blauwe keuken 7. Groene keuken

FacebookTwitterPinterest