Iedereen heeft thuis wel een spiegel hangen. De één heeft een spiegel slechts als functionaliteit, de ander juist als decoratie item. In dit artikel vind je drie trends voor spiegels in huis.

Ronde spiegels

De ronde spiegel is terug van weggeweest! De ronde exemplaren zie je in hippe varianten met opvallende manieren van ophangen. Het ophangsysteem mag gezien worden! Van riemen met gespen tot touw; het mag en kan allemaal!

2. Ronde spiegel 3. Ronde spiegel

Grote spiegels op de grond

Naast de ronde spiegel zijn grote spiegels de trend. Bij deze trend horen mooie opvallende lijsten. Je hangt alleen de spiegel niet op, maar zet ‘m gewoon op de grond neer. Heb je een klein huis? Dan is de grote spiegel helemaal ideaal! Het laat de ruimte groter lijken.

4. Grote spiegel op de grond 5. Grote spiegel op de grond

Collage van spiegels

Tot slot kun je in plaats van een fotocollage een spiegelcollage op de muur maken. Je kunt hierbij spelen met verschillende vormen en verschillende groottes van de spiegels. Tip: leg eerst alle spiegels in de vorm waarin je ze op de muurt wilt hangen op de grond neer, zodat je nog wat kunt verschuiven. Als je helemaal tevreden bent over de vorm, hang je ze vervolgens aan de muur op.

6. Spiegel muur 7. Collage van spiegels

Hoeveel spiegels heb jij in huis? 

Fotocredits: 1) Domesticpeacock 2) Livethemma 3) Artilleriet. 4) Minafinheter 5) Pinterest 6) Pinterest 7) Interieurdesigner

FacebookTwitterPinterest