Liefde is………samen zijn, eindeloos kletsen, knuffelen, dromen, elkaar voelen en vooral genieten. Wat is er niet mooier dan de liefde die je voelt terug te laten komen in het interieur. Dit kun je letterlijk vertalen door een tekst over de liefde op de muur te hangen of juist het knuffelgehalte te zoeken in type meubilair.

Bij deze een aantal voorbeelden en tips:

www.stylefridge.nl 

De stoel voor twee, genaamd Sway, is ontworpen door de Duitse ontwerper Markus Krauss en is door zijn gepolsterde zitting en stalen frame sterk genoeg om met twee personen op te zitten!

www.droog.com

Deze bank, Come a little bit closer bench van Nina Farkache, creëert een unieke, bijna onverklaarbare sfeer tussen mensen. De zittingen glijden over de knikkers, dit in combinatie met het geluid van rollend glas geeft het veel plezier en verenigt je met de buurman.

www.ingo-maurer.com geen link

Accessoires met symbolen over de liefde kunnen een mooi verhaal vertellen of is de fun in je interieur. Links is een bijzondere lamp van Ingo Maurer, One From The Heart. De rechter afbeelding is neon verlichting, dit is verkrijgbaar in allerlei vormen en teksten. Een artistiek gebaar geeft je interieur identiteit!

www.droog.com_2

De harten op de muur is een reflectie van deze bijzondere lamp. Led light – CMYK corner van Dennis Parren.

Fotocredits: 1) xosmash.com 2 & 6) droog.com 3) stylefridge.com 4) ingo-maurer.com

FacebookTwitterPinterest