Wij zijn fan van het werk van Eames. Er schitteren dan ook een aantal Eames items in onze interieurs. Over de Eames Lounge Chair kunnen we echter nog niet anders dan dromen, maar dat is geen reden om dit artikel niet op te dragen één van ‘s werelds bekendste designicons. Daarom 18 keer de Eames Lounge Chair.

30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-2 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-5 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-6 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-7 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-8 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-11 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-14 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-15 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-16 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-17 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-18 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-20 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-21 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-23 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-24 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-25 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-27 30-Interiors-Featuring-The-Iconic-Eames-Chair-on-Freshome-28

Via Freshome.com

FacebookTwitterPinterest