Vorige week werd Amsterdam Noord uitgeroepen tot één van de hipste plekken ter wereld. Dat is niet gek want in het geweldige Noord opent de ene na de andere bijzondere hotspot. Het Faralda NDSM Kraan Hotel bijvoorbeeld. Een hotel met 3 suites in een kraan 50 meter boven de stad!

Slapen in dit hotel staat met stip bovenaan onze bucket list. Niet alleen het uitzicht is geweldig, maar ook de suites zijn fantastisch. Laten we ook vooral de jacuzzi niet vergeten te noemen. Hoe heerlijk moet dat zijn! Met een goede fles bubbels, idem gezelschap en een ondergaande zon boven Amsterdam.  We kunnen niet wachten!

Foto’s via Parool.nl

Faralda Kraan Hotel by Dawntime 2 Faralda Kraan Hotel by Dawntime 3 Faralda Kraan Hotel by Dawntime 4 Faralda Kraan Hotel by Dawntime 5 Faralda Kraan Hotel by Dawntime 6 Faralda Kraan Hotel by Dawntime

 

FacebookTwitterPinterest